maandag 21 april 2014

Jeugdronde Alphen aan de Rijn 21 april 2014

Vandaag de 3e wedstrijd van het weekeinde. Nu een NK kwalificatiewedstrijd in Alphen aan de Rijn. Ook vandaag weer veel rijders aan de start.

Na een aantal demarrages konden er 3 renners ontsnappen. Voor 1 van hen ging het te hard en die moest lossen bij de kopgroep. In de achtervolging was er weinig samenwerking waardoor het tempo telkens zakte.
Halverwege de wedstrijd probeerde het gat alleen dicht te rijden, maar dat lukte net niet en liet me weer terugzakken in het peloton. De samenwerking was nog steeds niet optimaal, maar het gat werd steeds kleiner en het zag er toch naar uit dat we de kopgroep in gingen halen. De jury liet een groep achterblijvers eerder afsprinten, de koplopers waren vlak daarvoor aangesloten bij deze groep. Door de sprint werden ze weer opgang getrokken en konden wij ze niet meer inhalen.

De sprint van het peloton ging best goed, ik werd daarin 2e en zo 4e in het totaal.

Volgende week rij in een wedstrijdje in het noorden van het land en ga ik het parkoers verkennen van de Koga cup. Zij rijden op dezelfde locatie waar van de zomer de NK MTB wordt verreden.

Groetjes

Larissa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten